Menu

Zakaj je obnova radiatorjev (peskanje in barvanje) ugodnejša rešitev od nakupa novih radiatorjev?

  • Oceni ta prispevek
    (15 glasov)

Pred začetkom kurilne sezone ali ob zaključitvi, je najbolj primeren čas za obnovo radiatorjev. Če so vaši radiatorji potrebni prenove, se boste najbrž vprašali ali obstoječe prenoviti ali kupiti nove.

Radiatorji, katerim se je oluščila barva, so na pogled neprivlačni in kazijo izgled vašega stanovanja. Na srečo obstaja enostaven, predvsem pa ugoden način kako lahko stare radiatorje spremenite v privlačne in prijetne na pogled.

Postopek obnove radiatorjev

  • Star radiator odmontirate.
  • Pripeljete ga k nam, kjer ga bomo obnovili (lokacija je le 10 min oddaljena od centra Ljubljane, lahko pa nam jih pošljete tudi po pošti. V spletni trgovini si lahko pogledate cene dostave, ki so po pogodbi nižje, kot če jih pošljete sami.).
  • Obnova radiatorjev poteka tako, da radiatorje najprej speskamo. Tako odstranimo vso staro barvo, morebitno rjo in ostale nečistoče iz površine radiatorja.
  • Nato radiatorje prašno polakiramo. Uporabljamo najbolj kakovostne barve, ki zdržijo visoke temperature. Poleg tega se barva bolj odporna na praske in udarce od navadnega barvanja. Možnosti izbire barve so tako rekoč neomejene. Lahko ostanete pri klasičnih belih ali si izberete barvo iz RAL lestvice.
  • ŠE ISTI DAN lahko vaše radiatorje prevzamete in jih namontirate nazaj v stanovanje.

Če se odločite za nakup novih radiatorjev, je postopek menjave daljši, predvsem pa dražji. Če boste stare radiatorje menjali z novimi, boste morali dokupiti nove ventile, poklicati vodo inštalaterja, ki vam jih bo zamenjal, morda celo zamenjati cevi, kar pomeni še dodaten poseg v stene stanovanja.

Če potrebujete pomoč pri odločitvi, nas pokličite na 041 637 825 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Z veseljem vam bomo pomagali.

 

nazaj na vrh

Družbena omrežja